"Forum posiadaczy skuterów KEEWAY i KYMCO"
Tu wpisujcie jakieś śmieszne lub idiotyczne zdarzenia,
zacznę może ja-
1. Mieliśmy dziś religie jak zawsze był pełen odlot bo dziś cala klasa z wychowawca oczywiście(spoko dziadek) się na jarała zioła
no to jeden idiota złączył 2 zapałki siarczanymi końcówkami do siebie obłożył je po środku zaplotkiem i kierując do " pastora " podgrzał je i jedna zapałka wstrzeliła paląca się oczywiście w stronę katechety po czym robiąc dziurę w jego kamizelce.
Wezwał wychowawce a on na to "róbcie tak dalej chłopcy bo będę miał za rok wtedy mniej papierów do wypełnienia" oczywiście pastor się zdołował!!
Ha Ha Ha!!!
Ostatnio edytowany przez kamils (2009-04-15 15:03:33)
Ja chyba nie muszę mówić co się dzieje na naszych religiach skwara dawka no nie ?? XD <lol2>
Napisz bo np.. ja nie wiem ale słyszałem ze rok emu ksiądz do was na którąś lekcje wogule prawie nie przychodził!!
Wy łobuzy!
WND 60WF - Kymco Vitality (USER)
Ja to i tak mu sie dziwie ze on wogóle jeszcze z nami siedzi, ja na jego miejscu to bym nie przychodził na lekcje z takimi uczniami. A dzieje sie dużo miedzy innymi: kwiaty wyrastaja na ławkach, rózne obrazliwe i nie kultularne słowa kierowane do pastora, czasami ktos w łep dostanie (chyła), długo by tu wymieniac... ale i tak juz wszystkiego nie pamietam. Tego nie da sie opisac to trzeba przezyć!
Jeszcze Ciekawe rzeczy dzieją sie na ścieżce i na biologii.
Dziś na wycieczce moja cala klasa siedzieliśmy na tyle z wychowawca- jak to na takim czymś była składka na litra wódki i piwa oraz po tym zaliczyliśmy zgon alkoholowy(wychowawca z nami pil) i jeszcze podczas przedstawienia w teatrze zrobili taki dym to zioło zaczeliśmy jarać!!!! Ale był ubaw;)
Na następną wycieczkę bierzemy grzybki halucynki!!
o to dzisiejsza matematyka w kauflandzie
http://www.bikemovies.com/movie/010406/
http://www.bikemovies.com/movie/010407/
Technika i angielski rządzą xD Takie jazdy co odchodza na technice i na angliku to juz jest szczyt idiotyzmu xD Ale mi sie to podoba ;p
kamils jesteś takim pierdolonym idiotą... nie umiesz napisać prostego zdania tak żeby było zrozumiałe, robisz błędy w najprostszych nawet słowach i wymyślasz na tym forum takie bajki, że aż przykro się to czyta... zwykle jak widzę, że ktoś pisze takie żenujące rzeczy to nie zwracam na to uwagi ale ty mnie po prostu rozbiłeś... naprawdę takich jak ty jest na tym świecie tak mało, że aż czasami dobrze spotkać takiego debila. naprawdę dzięki - poprawiłeś mi humor, po prostu nie mogę przestać się z ciebie śmiać...
jacy debile emcio? to ja i rumun xD